Visszahívást kérek


Időpontot foglalok


 

BEMUTATÓTERMÜNKBEN SZEMÉLYESEN ISMERHET MEG INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁKAT, TERMÉKEINKET MEGNÉZHETI, MEGFOGHATJA, KIPRÓBÁLHATJA.

Amennyiben bemutatótermünk reggeli nyitására foglal időpontot, érezheti az infrafűtés rendkívül gyors felfűtési idejét.

Technológiáink szakértő ötvözése környezetkímélőbb, egészségesebb, gazdaságosabb, alacsony energiaigényű otthonokat, épületeket eredményez kivitelezéstől a fenntarthatóságig.

Bemutatótermünkben az alábbi technológiákat ismerheti meg:

  • Infrafűtés
  • Infrapanel
  • Fűtőpanel
  • Fűtőszőnyeg
  • Nano technológia
  • Vörösréz bevonattal integrált exkluzív termékek
  • Vörösréz falburkolatok
  • Gondozásmentes műanyag kerítéselemek, kerti kiegészítők

 

Az általunk preferált technológiák garanciában is megelőzik a hagyományos rendszereket. 10 év cseregarancia és 20-40 év működési garancia jellemzi termékeinket.

Jöjjön el és nézze meg élőben

Bemutatótermünk megtekintéséhez kérjük foglaljon időpontot (10.00-18:00 óra között várjuk hívását). Időpont egyeztetés nélkül nem tudjuk fogadni, tekintettel arra, hogy kizárólag ebben az esetben tudunk megfelelő tájékoztatást adni, valamint személyre szabottan bemutatni a hagyományos elavult rendszereket és termékeket leváltó modern technológiákat.

Időpontot foglalok

Tájékozatlanul ne vásároljon elavult és veszélyes gáz vagy pellet fűtési rendszert. Dániában 2013, Németországban 2015 elejétől nem engedélyezett az új építésű ingatlanokba olaj- illetve gázfűtést telepíteni.

A modern technológiák szakértő összehangolása és kivitelezése egymást erősítve fejti ki, hogy a fűtés és villanyszámlánk ne csak ígéretben közelítsen vagy érje el a 0-át. Magyarországon elsőként (2017.08.01.) az infra fűtést vagy elektromos fűtés nem csak napelemmel kombinálva hanem nano technológiára épülő ultravékony kerámia hővédő bevonattal ajánljuk.

A kivitelezés költséghatékonyságának köszönhetően vásárolhatunk rezsicsökkentő technológiákat. Hosszú távra tervezünk... folyamatos rezsimegtakarításainak alapjából finanszírozhatja napelemrendszerének bővítését anélkül, hogy ebbe külön invesztálnia kellene.

Ne féljünk a modern technológiáktól, minden téren bebizonyították, hogy megkönnyítik az életünket, kímélik a pénztárcánkat, leváltják a régit, mert drága a gyártása vagy a fenntartása.

Az energiaárak mérséklésére kifejlesztett technológiák napjainkra bizonyítottan beváltak és elkezdték leváltani az elavult, drága, hagyományos és bonyolult rendszereket. Az emelkedő energiaárakat csak a modern technológia képes megfékezni. Ugyanabből a költségvetésből így marad pénze napelemre, aminek köszönhetően csökken a villanyszámlája. Amennyiben van elegendő tetőfelülete, alacsonyabb költségvetésből füthet annak ellenére, hogy a gáz jelenleg még kedvezöbb árfekvésű. A napelemek terjedésével az elektromos áram ára éveken belül drasztikusan le fog esni, a gázár folyamatosan emelkedik, fűtésrendszert viszont 20 év fölé tervezünk.Nem kérdés, hogy pár éven belül az elektromos áram kedvezőbb lesz, mint a folyamatosan dráguló gáz.

Költséghatékony komplex rendszert nyújtunk a kiviteléshez. Pénzt takarít meg velünk rövid és hosszútávon. Megéri megismerni minket, tájékozódjon, mielőtt döntést hoz.
Amennyiben eladásra épít, könnyebben ad el, mivel az alacsony rezsijű energiatakarékos ingatlan gyorsabban vevőre talál. Amennyiben saját részre épít, nem mindegy, mennyit fog költeni a fenntartására.

Árammal fűteni drága!?

20 éve igaz volt. Régen nem szigetelték a házakat, nem tudták szabályozni a fűtési ciklusokat, nem voltak intelligens elektromos vezérlések, nem voltak napelemek, nem voltak modern elektromos fűtési rendszerek. Napjainkra több alternatíva is van elektromos fűtési rendszerből, ami bizonyítja, hogy kiszorítja az elavult gáz vagy pellet fűtésrendszereket.

Az elektromos fűtési rendszerek már ma is versenyképesek a gázzal szemben, mégpedig a modern vezérlésnek,és az alacsony bekerülési költségüknek köszönhetően.
Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt sem, hogy egy gázrendszer minél öregebb annál többet kell rá költeni.

Az életünk minden területére belépett a fejlett technológia. Egy modern intelligens otthon vagy ház megtervezésénél figyelembe kell venni az innovatív, high-tech és nano technológiákat, melyek leváltják a hagyományos elavult rendszereket az építőiparban. Alapvető igény, hogy minden tekintetben költségkímélő legyen az otthonunk, a kivitelezéstől a fenntarthatóságig.

A társadalmi igény megköveteli a környezetkímélő, egészségesebb, gazdaságosabb, és rezsicsökkentő otthonok építését.

Ez az elvárás arra inspirált bennünket, hogy az engedéllyel és minimum 10 év garanciával rendelkező,bizonyított, innovatív technológiákat megismertessük, bemutassuk, valamint ki tudjuk szolgálni az építőipar és lakosság ez irányú igényeit.

E célból átadtuk a 1039. Budapest Halastó utca 19. szám alatti Római parton lévő bemutatótermünket, valamint elkezdtük felújítani bemutató házunkat.
Köszönöm a figyelmét, Miklós Csaba ügyvezető igazgató +36-70-427-2977

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nézze meg a legújabb termékeinket és megoldásainkat. Értesüljön első körben aktuális akcióinkról, kedvezményeinkről, limitált modelljeinkről.

Feliratkozom